dinsdag 4 januari 2011

Kerstkaarten verstuurd!

Oké, het heeft even geduurd, maar hier dan weer een update van mijn belevenissen aan de hand van mijn lijstje.
De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er vanaf oktober weinig mee bezig ben geweest (en ja, dat was ook (terecht) terug te lezen in de Sinterklaasgedichten die ik mocht ontvangen).
Toch heb ik laatst de draad weer opgepakt en heb uitdaging 25 succesvol uitgevoerd.
Het sturen van 10 kerstkaarten naar onbekenden.
Een eenvoudige doch leuke opdracht, want omdat ik op de kaart behalve een korte uitleg ook mijn weblogadres had gezet hoopte ik op reacties.
En zojuist zag ik dat ik al 1 reactie heb ontvangen (zie reacties bij vorig blogje). Leuk! En heel erg bedankt daarvoor!

Komende week zag ik me weer eens op mijn lijstje storten. Ik hou jullie op de hoogte...

3 opmerkingen:

 1. Hallo Henny, apart een kerstkaart krijgen van iemand die je helemaal niet kent. Ik dacht in dec. daar ga ik op reageren, nog niet gedaan dus. Bij deze dan, nu ik de stapel kerstkaarten opruim kom ik je weer tegen.Succes met je activiteiten, en met je werk in het onderwijs. Ik sta ook voor de klas. Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee meissie, dat wordt nog hard werken voor je verjaardag ;-),
  Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Henny,

  Ik schrijf een kerstartikel voor het tijdschrift van de Zonnebloem, een magazine voor chronisch zieken, hulpbehoevende ouderen en mensen met een beperking. Hiervoor heb ik een Kersttradities Top 10 opgesteld. Graag wil ik hierin jouw lijst-33 opnemen en dan vooral nummer 25: kerstkaarten sturen naar onbekenden. Mag ik vragen waarom je dat wilde doen?

  Ik hoor graag van je!

  Hartelijke groet,

  Manon van Wijnen
  Zonnebloem-redactie

  BeantwoordenVerwijderen